||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

AIDS , ΜΥΘΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ , PART I

Το σχόλιο : Ένα θέμα αρκετά σοβαρό και εκτεταμένο . Λόγος που ρέει , ψίθυροι που μάταια προσπαθούν να αλλάξουν το κατεστημένο . Η ιστορία της δημοσιογράφου Μαίρης Παπαγιαννίδου , η οποία θα αναλυθεί και σε επόμενες αναφορές στο blog, αντικατοπτρίζει με τρόπο παραδειγματικό κάποιους μύθους γύρω απο το AIDS και τον ιό HIV. Στο πρώτο αυτό κομμάτι αναφέρονται 6 μελανά σημεία γύρω από το AIDS .




1. Εξαρχής εμφανίστηκαν δύο στρατόπεδα γύρω από το "AIDS".

Το πρώτο πρεσβεύει από το 1984 και μέχρι σήμερα την "επίσημη άποψη" για το "AIDS", που λέει ότι εντοπίστηκε ο άγνωστος μέχρι πρότινος ιός "HIV", ο οποίος θεωρείται ως η αιτία του άγνωστου μέχρι πρότινος "AIDS" και είναι εχθρός ανίκητος και παντοτινός. Θα υπάρχουν όμως διαρκώς καινούργια φάρμακα εναντίον του ώστε να έχουμε μια σίγουρη χρόνια ασθένεια για όποιον προκύπτει φορέας του HIV. Τρόπος μετάδοσης το σεξ. Αυτό το σενάριο υπογράφεται από υπουργεία, Πανεπιστήμια, συλλόγους ακτιβιστών, Διεθνείς Οργανισμούς, αστέρες του Χόλυγουντ. Το συναντάμε στην πλειοψηφία των ιστοσελίδων του Ιντερνετ. Και το εμπεδώνουμε κάθε χρόνο με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του "AIDS". Γενικώς, διαφημίζεται σε γη και ουρανό. Χρηματοδοτείται πρωτίστως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το δεύτερο στρατόπεδο βασίζεται σε επιστήμονες και ερευνητές που προτιμούν να μη χρηματοδοτούνται αλλά να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτοί μπήκαν στο περιθώριο αφ' ης στιγμής διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους για τη θεωρία του AIDS , χαρακτηρίστηκαν "αντιφρονούντες" λες και πρόκειται για θρησκεία, αλλά στο μεταξύ εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο και η κοινωνική ροή εμπιστοσύνης έχει αντιστραφεί: Ολο και περισσότεροι ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν τα απόκρυφα του "AIDS¨, παρότι λογοκρίνονται ακαριαία από όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους στην πλάνη. Κύριοι εκφραστές του ρεύματος των "αντιφρονούντων" είναι κάπου 2.500 επιστήμονες από όλο τον κόσμο, με τα ονοματεπώνυμά τους στο http://aras.ab.ca/rethinkers.htm και, τα τελευταία χρόνια, οι λεγόμενες "ζωντανές αποδείξεις", υγιέστατοι οροθετικοί χωρίς φάρμακα, ανώνυμοι μέσα από τα σάιτ του http://www.livingwithouthivdrugs.com/links.htm.


2. O ιός "HIV" δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.

Μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας. Εξ ου και η πρόταση του ανώνυμου φίλου : "Αν κάποιος αμφιβάλλει, μπορεί πάρα πολύ εύκολα να το επαληθεύσει χωρίς μάταιες αντιπαραθέσεις με τα όσα διαβάζει είτε εδώ, είτε οπουδήποτε αλλού. Ας αναζητήσει πολύ απλά την ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ επιστημονική δημοσίευση. Θα έπρεπε να είναι πανεύκολο στο υπουργείο Υγείας και σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο να διαθέσει τις σχετικές επιστημονικές δημοσιεύσεις, αν υπάρχουν, έπειτα από σχετικό αίτημα οποιουδήποτε πολίτη. Σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού πάντως, αυτό δεν κατέστη εφικτό εδώ και 12 χρόνια συνεχόμενων ερωτημάτων από πολίτες και επιστήμονες προς τις αρχές, επειδή πολύ απλά τέτοιες αποδείξεις δεν υπήρξαν ποτέ". Απόδειξη και η σιωπή της δικής μας Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS.

Η λύση πάλι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μέσα από το Ιντερνετ, όπως πληροφορήθηκα από τον ίδιο φίλο: Τι κάνουμε τώρα;

[Φωτογραφίες του ιού υπάρχουν και είναι όλες ψεύτικες. Ακόμα και αληθινή να ήταν κάποια, δεν αρκεί η παρουσία της σαν αποδεικτικό στοιχείο. Η φωτογραφία πρέπει να συνοδεύεται από την πλήρη περιγραφή σχετικά με το πώς προέκυψε, έτσι ώστε αυτή τη διαδικασία να μπορεί να την επαναλάβει ο καθένας προς επαλήθευση.

Και φυσικά δεν αρκεί μόνο αυτό. Η απόδειξη του ιού εμπεριέχει και άλλα, π.χ. τον βιοχημικό χαρακτηρισμό και την απομόνωσή του,
έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε σκέτους ιούς σε μια φωτογραφία χωρίς την παρουσία κανενός άλλου σωματιδίου. ]

Ορίστε μια από τις υπάρχουσες φωτογραφίες του ιού,


3. Το υποτιθέμενο εμβόλιο είναι αδύνατον να υπάρξει.

Πέραν του ότι για να προκύψει εμβόλιο πρέπει να υπάρχει ιός, αλλά ο μυθώδης "HIV" ακόμα αναζητείται, η όλη ιδέα είναι φαιδρή: όπως διευκρίνισε ο διευθυντής του τμήματος έρευνας του καρκίνου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο Dr. Andrew Maniotis, "Στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός είναι μια άλλη οδός για να μολυνθεί κανείς από τον "HIV" (...) Αν σου κάνουν εμβόλιο, θα προκύπτεις εφεξής οροθετικός σε κάθε τεστ για τον "HIV". Ακόμη και αν δεν το κάνεις, σαν άποψη είναι ενδιαφέρουσα: να βρεθούμε όλοι οροθετικοί μετά από ένα εμβόλιο για τον γενικό πληθυσμό. Οπότε θα πρέπει να κυκλοφορείς με ένα σημείωμα που θα βεβαιώνει τον εραστή σου ότι έχεις εμβολιαστεί και ότι τα αντισώματα που εμφανίζεις στο αίμα σου δεν oφείλονται στο ότι κόλλησες "AIDS" από κάποιον που θεωρείται από το κατεστημένο του "AIDS" ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου, δηλαδή από μαύρο, ομοφυλόφιλο ή σκούρο, αλλά το απέκτησες κάνοντας το καθήκον σου ως πολίτης με ένα εμβόλιο".


4. Υπάρχει βραβείο για όποιον βρει τις αποδείξεις ότι τα "τεστ αντισωμάτων για τον HIV" ανιχνεύουν τον HIV ή τα αντισώματά του.

Εδώ μπορούμε να γίνουμε πλούσιοι εκτός των άλλων. Εχει προκηρυχθεί από το δεύτερο στρατόπεδο βραβείο 50.000 δολαρίων ΗΠΑ για όποιον βρει τις χαμένες αποδείξεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τελειωτικό κτύπημα κατά της "επίσημης άποψης", την οποία υποστηρίζει αδιαλείπτως και το δικό μας υπουργείο Υγείας - μόνο η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής έχει τολμήσει να υψώσει ανάστημα στο ιερατείο του "AIDS" για να σώσει τον λαό της. Αλλά προτίμησαν να το κρατήσουν κρυφό στον υπόλοιπο κόσμο, για να συνεχίσουν το χοντρό παιχνίδι.


5. Η στάση του Τύπου ύποπτη

Ας δεχτούμε ότι οι πολιτικοί δεν θέλουν μπλεξίματα με τις φαρμακευτικές εταιρείες, ο Τύπος τι κάνει; Ποιά είναι η δουλειά των δημοσιογράφων; Θα περίμενε κανείς να το δει πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα σε όλο τον κόσμο. Δίνονται τοξικά φάρμακα σε υγιείς ανθρώπους, δεν πρέπει να το εξετάσουμε ξανά αυτό; Οχι. Κάποιος βρίσκεται παντού για να απαγορεύσει την εμφάνιση της είδησης της ημέρας. Αλλά η σιωπή είναι συνενοχή. Διπλή συνενοχή στην περίπτωσή μας. Αν ήθελαν τα MME, θα συμμορφώνονταν και οι κυβερνήσεις. Αφήνουν το έγκλημα να συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο χωρίς κουβέντα.

Οχι μόνο το κρύβουν, αλλά το καλλιεργούν: Με τις ευλογίες του Τύπου, η πληροφόρηση σχετικά με το "AIDS" είναι παραπληροφόρηση. Ο αγώνας κατά του "AIDS" είναι θεμελίωση του "AIDS". Ο,τι νομίζουμε ότι μας προφυλάσσει από το "AIDS", μας υποδουλώνει στο "AIDS".

Η συχνότερη εξήγηση στα αναπάντητα ερωτήματά μου - όπως στο γιατί σωπαίνει ο Τύπος: "Είναι πολλά τα λεφτά, Μαρία". Ωραία, ας τον καταργήσουμε. Διαδώστε την είδηση από στόμα σε στόμα.

6. Η θεραπεία είναι απλή

Δεν είναι υποχρεωτικό πια να συμπεριφέρεσαι σαν άρρωστος, αν βρέθηκες κάποια στιγμή ¨οροθετικός". Το δεύτερο στρατόπεδο δείχνει ότι κόβεις τις εξετάσεις, τους γιατρούς και τα χάπια του "AIDS" και γίνεσαι πιο δυνατός από ποτέ. Ο κίνδυνος προκύπτει πάλι αν σου τύχει ένα κρύωμα, οπότε αισθάνεσαι ευάλωτος και δεν ξέρεις σε ποιόν γιατρό να πας. Και τότε την πατάς για δεύτερη φορά, όπως είχε γίνει και την πρώτη. Δεν σε δέχονται παρά μόνο οι θριαμβευτές γιατροί του ¨AIDS" και οι ομοιοπαθητικοί. Αυτή τη φορά, όμως, διαλέγεις τους δεύτερους.

Ο dr. Andrew Maniotis μου έγραψε ¨όχι φάρμακα ξανά, ούτε αντιβιοτικά, ούτε ασπιρίνη, όχι συμβατικούς γιατρούς και, προς Θεού, όχι γιατρούς του "AIDS". Αν πας να τους δεις, είναι σίγουρο ότι δεν θα αισθάνεσαι το ίδιο καλά μετά¨.

2 σχόλια:

astrodomime είπε...

1)καλύτερα βάλε κ μερικά links, πχ. www.hivwave.gr,
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/720995.stm
2)δεν ειναι καθόλου απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι η αντι-ρετροική θεραπεία είναι πανάκριβη(σε βαθμό που το ελληνικό κράτος "καταπατά" το δικαίωμα των μεταναστών στη δωρεάν περίθαλψη&δεν τους χορηγείται η θεραπεία κατά του ΗΙV) & είναι σίγουρα πολύ πιο παρήγορη για την ΔΥΣΗ η σκέψη ότι η Αφρική πεθαίνει από τον ιό HIV ("μα δεν παίρνουν προφυλάξεις" ,"μα η θεραπεία είναι πανάκριβη κ πώς να "τα βάλουμε" εμείς με τις φαρμακοβιομηχανίες??")απο το να σκεφτόμαστε ότι πεθαίνουν από βασικές ελλείψεις όπως καθαρό νερό&ΠΑΡΟΧΗ σε τρόφιμα[τα οποία είναι τόσο εύκολο να τους τα παρέχουμε(αρκούν για παράδειγμα 20 ευρω το μήνα μέσω του προγράμματος υιοθεσίας της actionaid)].

E l i t i s είπε...

1) Θα έβαζα links αλλά στο part II . Ήθελα απλά στην αρχή να δώσω ένα γενικό πλαίσιο του θέματος :-)

2) Σωστό το 2ο σχόλιο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ....Πιο "μεγάλο"..