||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Σκυλιά Αδέσποτα,Ελεύθερα...

Επειδή πολλοί το παίζουν φιλόζωοι στις μέρες μας και πουλάνε κουλτούρα μέσα από τα ζώα , πρέπει που και που να φέρνουμε στο μυαλό μας αυτές τις γλυκές φατσούλες που ζουν ανάμεσά μας αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία . Άλλωστε το πρώτο βήμα της πραγματικής ευαισθητοποίησης σε ένα θέμα είναι η συνειδητοποίησή του στις πραγματικές του διαστάσεις . Είναι υπάρξεις φαντάσματα σαν τους άστεγους , με την διαφορά ότι τους αρκεί λίγο φαγητό και μια ζεστή αγκαλιά . Παρακάτω είναι μερικοί σκύλοι που κατά διαστήματα έχω συναντήσει και οι οποίοι με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι τα σκυλιά αξίζουν κάτι καλύτερο από τη συστηματική εγκατάλειψη από ασυνείδητους "κατόχους".



Ο παιχνιδιάρης / Γρ. Λαμπράκη , Πειραιάς








Ο μελαγχολικός



Η συμμορία / Λιμάνι Πειραιά



Υποσιτισμένος / Ομόνοια




Υπναράς 1 / Θησείο



Υπναράς 2 / Μοναστηράκι


2 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ?

E l i t i s είπε...

καποια είναι αδέσποτα , κάποια τα έχουν εγκαταλείψει . αλλά και πάλι πολλά αδέσποτα(αν όχι τα περισσότερα) τα έχουν εγκαταλείψει , δεν γεννήθηκαν στον δρόμο .