||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Περι γυμνισμού

Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με φίλους και ξαδέρφια περί γυμνισμού . Δυστυχώς κανείς από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση δεν είχε κάνει γυμνισμό για να μας μεταδώσει με γλαφυρότητα αυτή την «εμπειρία».


[Φιλική προσφορά του ιστολογίου,χωρίς να υπάρχει διάθεση εκφυλισμού του θέματος]


Στη συζήτηση δημιουργήθηκαν δυο αντίπαλα «στρατόπεδα» : οι μεν χρησιμοποίησαν επίθετα όπως «προκλητικό» , «πρόστυχο» , «μη φυσιολογικό» κ.ά.Οι δε απλά θεωρούσαν τον γυμνισμό ως μια αποδεκτή επιλογή , κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται κάποιος να λογοδοτήσει . Οι του πρώτου στρατοπέδου λοιπόν θεωρούσαν πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να κάνει κανείς γυμνισμό και ήσαν πεπεισμένοι πως η θέα του γυμνού σώματος προκαλεί ορμονική αναστάτωση(sic) .


[παρομοίως]


Κατά την γνώμη μου ο γυμνισμός είναι απλά μια επιλογή που κατατάσσεται στην κατηγορία που ονομάζω «θετική διαφορετικότητα» . Όπως κάποιος είναι ομοφυλόφιλος για οποιοδήποτε λόγο έτσι απλά και κάποιος επιλεγεί να πάει στην παραλία γυμνός . Και το επιχείρημα «με ενοχλεί να τους βλέπω γυμνούς» χάνει κάθε υπόσταση από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των γυμνιστών πάει σε παραλίες που πάνε (μόνο) γυμνιστές ή σε παραλίες που δεν πατάει κανείς. Επίσης,όσον αφορά το επιχείρημα ότι «η θέα του γυμνού σώματος προκαλεί ορμονική αναστάτωση(sic)» , αυτό ακόμα κι όταν γίνεται γίνεται ακριβώς γιατί δεν είμαστε γυμνιστές και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι γι’αυτούς η θέα του γυμνού σώματος δεν τους διεγείρει αυτή κάθε αυτή .. Αν ήταν έτσι σε κάθε παραλία γυμνιστών όλοι θα κυκλοφορούσαν με σηκωμένα τα πουλιά και θα γινόντουσαν όργια. Δεν είναι έτσι όμως (ευτυχώς ή δυστυχώς) . Ίσα-ίσα που φαντάζομαι πως ο βασικότερος λόγος για τον οποίο κάποιος επιλέγει να κάνει γυμνισμό είναι η αίσθηση ελευθερίας που προσδίδει να κυκλοφορείς γυμνός ..


Γι’αυτό λοιπόν , ας αφήσουμε τους ανθρώπους να τα βγάζουν όλα στη φόρα από την στιγμή που δεν μας ενοχλούν .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά τα λες αλλά όσο αφορά τισ τις φωτος θα συμφωνήσω με την astrodomine..ας έβαζες και κανα αντρικό γυμνό τουλάχιστον για ξεκάρφωμα...χαχαχαχαχα!καλό πάντως και αν το δουλέψεις έχει προοπτικες..(το αρθρο πάντα)!!