||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Φωτογραφίες , Part I



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ(6/12)

Έχω κάνει μια "συρραφή" φωτογραφιών από το Indymedia αλλά και άλλα sites."Κλικάροντας πάνω φαίνονται στο πραγματικό τους μέγεθος".


Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση δημοσίευσης της εξιστόρησης των γεγονότων από την δική μου οπτική γωνία τις μέρες Κυριακή ως σήμερα , όμως όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο κείμενο αυτό που έχει σημασία είναι αυτές τις μέρες να είμαστε όλοι στο δρόμο για να σπάσουμε τον τρόμο που πάνε να περάσουν . Πιστεύω μέχρι την Κυριακή το πολύ να έχω γράψει αυτό το μικρό "χρονικό" αυτής της εξέγερσης που ζούμε και συμμετέχουμε(όσοι συμμετέχουμε)


















































































5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kανείς δεν ξεχνά,τίποτα δεν ξεχνιέται.

E l i t i s είπε...

etsi

Ανώνυμος είπε...

ektos apo antifatikos me to periexomeno tou blog sou, o titlos pou exeis valei gia to israil einai fasistikos. ntroph sou.

E l i t i s είπε...

Ναι , θα ήταν φασιστικός αν εννοούσα όλους τους Ισραηλινούς.Αλλά κάποιος που έχει διαβάσει λίγο το blog και ξέρει περίπου τις απόψεις μου θα καταλάβαινε εύκολα ότι εννοώ τις ισραηλινές κυβερνήσεις και μόνο αυτές. Άλλωστε κ εσύ το είπες ότι είναι αντιφατικό με το περιεχόμενο του blog.Τώρα αν θες να μιλάω απόλυτα σωστά ελληνικά θα έπρεπε να το γράψω αλλιώς.Αλλά πιστεύω ότι είναι αυτονόητο ότι δεν εννοώ όλους τους Ισραηλινούς.

Ανώνυμος είπε...

Οι εικόνες αυτές είναι βγαλμένες όχι από το παρελθόν αλλα από το μέλλον...