||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Προσαγωγή στη ΓΑΔΑ και το μπουρδέλο που ζούμε



Δευτέρα 3:04 το βράδυ , άγνωστοι πυροβολούν ειδικό φρουρό 21 ετών το όνομά του Διαμαντής.

Για να εξηγούμαστε εξαρχής :





Πλατεία Εξαρχείων 3:30 , πίναμε μια μπύρα μπροστά στο περίπτερο απέναντι από τον «Γρηγόρη» .Προφανώς δεν ξέραμε τι είχε γίνει. Ξαφνικά σκάνε 2 διμοιρίες ΜΑΤατζήδων . Η μια διμοιρία(από Σπ.Τρικούπη) μας περικυκλώνει εμένα και άλλα 4 άτομα. Μας λένε «αφήστε κάτω τις μπύρες τώρα». Μας τραβάνε απέναντι και μας χτυπάνε κάθε φορά που πάμε να αρθρώσουμε μια λέξη «ότι δεν έχουμε κάνει κάτι και τι κάνετε κτλ» . Μας κολλάνε σε έναν τοίχο ο ένας δίπλα στον άλλον.Μας (ξανα)χτυπάνε για να βάλουμε τα χέρια στον τοίχο ψηλά.Από τους 6-7 ΜΑΤατζήδες μόνο 1-2 δεν ήταν φασισταριά του κερατά.Φορούσαν τις μάσκες χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.Ένας από αυτούς μας προκαλούσε λέγοντας διάφορες πίπες του τύπου «αν κουνήσετε το δάχτυλό σας θα το σπάσω» , «μουνιά , μπύρα στα Εξάρχεια,ε;», και συναφείς μαλακίες . Γαμώ το μουνί που τον πέταξε και την κοινωνία που τον ανέθρεψε_

Σε 3-4 λεπτά εμφανίζονται από το πουθενά 4-5 περιπολικά.Κόσμος από την πλατεία τους γιουχάρει,πετάει πράγματα στα ζώα(ματάδες) για αλληλεγγύη.Όσο περνάει ο χρόνος το μίσος μεγαλώνει.Μας βάζουν χειροπέδες(!!) και μας βάζουν στα περιπολικά σα σε σκηνή χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.Τα περιπολικά στο δρόμο πήγαιναν λες και ήταν σε ράλλυ,με σπινιές,χειρόφρενα,σειρήνες, περνούσαν κόκκινα φανάρια κτλ…Προφανώς ήμαστε σημαντικοί τρομοκράτες.Μέσα στο περιπολικό ο μαλάκας ο μπάτσος έλεγε «φοιτητές μουνιά» .Μας βγάζουν παραπλεύρως της ΓΑΔΑ και μας ανεβάζουν στον 6ο όροφο.Σιγά σιγά φέρνουν κι άλλους και μετά από κάνα μισάωρο μας ανεβάζουν στον 11ο όροφο.Εκεί πλέον αρχίζει και φαίνεται το μέγεθος της μαλακίας τους…Μετά από κάνα 2ωρο είχαμε μαζευτεί περίπου 80-90 άτομα.

Ασφαλήτες,πουτάνας γιοι,πήγαιναν και ερχόντουσαν συνέχεια…Άρχισαν να φωνάζουν ονόματα και να μας παίρνουν τις ταυτότητες και στοιχεία για να μας φτιάξουν τον «Ειδικό Φάκελο» . Για να μην τα πολυλογώ κάτσαμε σε έναν διάδρομο του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ περίπου 6 ώρες για να μας δώσουν τις ταυτότητες πίσω και να φύγουμε.

Και όλο αυτό για να πουν την επόμενη μέρα στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση(ΝΕΤ) ότι έγιναν 72 προσαγωγές υπόπτων και ότι τα αρχίδια του παππού μου ζυγίζουν 4 γραμμάρια περισσότερα από του πατέρα μου.





Αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία,αυτό είναι το μπουρδέλλο κράτος που ζούμε και αυτοί που αντικρίζετε κάθε μέρα(συγγενείς γενικά,άγνωστοι στο δρόμο…) είναι οι μαλάκες και γελοίοι που βγάζουν από την μεταπολίτευση και μετά το Πασόκ και τη ΝΔ. Αυτά_





11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu sunais8hmatika fortismenos o adrikos


eksagriomenos k kala kanei


me spermata antikoinwnikothtas k egwismou p dn kanei...


filakia
αβάθιος

astrodomime είπε...

Ti na pw gia thn olh empeiria...ta eipame auta :-)
diafwnw omws KA8ETA me to "o diamanths einai matatzhs"
kai ti shmasia exei auto?
8a arxisoume na pyrovoloume opoion matatzh vroume?
h tyflh via htan kai 8a einai stygnh tromokratia
kai se ena ka8estws tromokratias o ka8enas dynatai na pyrovolei opoion goustarei
kai mhn ksexnas oti kai o diamanths einai ena paidi...

E l i t i s είπε...

Καταρχάς τα greeklish δεν βοηθάνε και πολύ στο να γίνει συζήτηση :-)

Κρίμα που εστιάζεις πάντως στον Διαμαντή και στον κάθε Διαμαντή.

Γιατί αν τα έβλεπες τα πράγματα ρεαλιστικά θα ανέφερες τους δεκάδες δολοφονημένους μετανάνστες στην Π.Ράλλη,θα ανέφερες τον Κουμή και την Κανελλοπούλου,θα ανέφερες τον Καλτεζά,θα ανέφερες τους 4 νέους που πέθαναν από τα δακρυγόνα το 91,θα ανέφερες τους δεκάδες "ανώνυμους" στρατιώτες που "αυτοκτόνησαν" και θα ανέφερες και πολλούς άλλους που θα σου πω από κοντά :-)

Αλλά για μένα,κυνικά και χωρίς ηθικό ενδοιασμό, υπάρχουν πιο τίμιες δουλειές για τον Διαμαντή και τον κάθε Διαμαντή.Στο σούπερ-μάρκετ,στη λαική,σε ένα κατάστημα,τεχνίτης. Αλλά αποφάσισε να γίνει μπάτσος.Και όσο και αν το έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει μαζί,ότι υπάρχουν και μπάτσοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους, από τη στιγμή λοιπόν που αυτές οι "εξαιρέσεις" δεν αντιδρούν ή δεν παραιτούνται με αυτά που γίνονται(καταστολή,δολοφονίες,διαφθορά κτλ) ας δεχτούν και τις όποιες συνέπειες.

Φιλικά ,
Elitis

Ανώνυμος είπε...

Ντουντ συμφωνώ με την οργή σου σε γενικές γραμμές, αλλά πρόσεξε, γιατί το να αφαιρείς μια ζωή είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Στο κάτω κάτω ποιος είναι αυτός που έχει το δικαίωμα και τη σοφία να ορίσει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει;
Κυρίως όμως δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να επιδοκιμάζουμε τέτοιες πράξεις εκδίκησης. Αυτό που μας ξεχωρίζει από την πλειοψηφία των μπάτσων είναι μια πιο ανθρώπινη νοοτροπία και συμπεριφορά.
Στην περίπτωση βέβαια που αθωωθεί ο δολοφόνος του Αλέξη, εκεί μάλλον δεν θα έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, αν δεχθεί επίθεση, τόσο ο ίδιος όσο ο δικηγόρος του, οι δικαστές και γενικά οι αρμόδιοι, αλλά σε καμία περίπτωση τυχαία άτομα.

astrodomime είπε...

Αγαπητέ eliti,
ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις μου για όλα αυτά τα θύματα της τρομοκρατίας και μη με ρωτάς γιατί δεν τα αναφέρω...κάθε ποστ που αναρτάται δημιουργεί συγκεκριμένες σκέψεις στον αναγνώστη και εγώ με το που είδα το σλόγκαν σκέφτηκα το Διαμαντή. Όσο για το επάγγελμα που διάλεξε δε θα το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε εσύ εφόσον-το τονίζω αυτό-ο ίδιος το εξασκεί στα πλαίσια του σεβασμού των δικαιωμάτων του άλλου, άσχετα με τα δείγματα που έχουν δείξει οι-πολλοί είναι η αλήθεια-συνάδελφοι του. Το αν θα πρέπει να υπάρχουν τα ΜΑΤ ή το ποιοι μπαίνουν σε όλα αυτά τα σώματα "εξουσίας" είναι άλλη μεγάλη συζήτηση(στην ελληνική γραφή πάντα :-p )και νομίζω πως ξέρεις ΚΑΙ εδώ τι πιστεύω. Άλλωστε με τη λογική αυτή των διακρίσεων ανάμεσα στα επαγγέλματα κάποιος μαλάκας θα μπορούσε να πει για την Κούνεβα "σιγά μια καθαρίστρια ήταν τι πήγε να μπλέξει με το συνδικαλισμό, να φάει τα μούτρα της?"
Το γεγονός όμως ότι ενα νέο παιδί πέφτει θύμα τρομοκρατίας γιατί οι ιθύνοντες δεν έχουν τα κότσια ή τα μέσα να χτυπήσουν αυτούς που πρέπει(και στα αλήθεια υπάρχουν πάρα πολλοί ΑΞΙΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ) είναι και τραγικό και τρομακτικό. Γιατί, όπως έγραψε και ο lingua franca, ίσως αυτό το παιδί να ήταν εκείνος που θα έκανε τη διαφορά...
Και όταν κάποιοι αποφασίζουν να χτυπήσουν κάποιον που δε φταίει, άσχετα από ποια μεριά προέρχεται, τότε αυτόματα αυτός ο κάποιος περνάει στη μεριά των θυμάτων της τρομοκρατίας.

E l i t i s είπε...

@astrodomine,anwnymos : το ότι είπα ότι "υπάρχουν πιο τίμιες δουλειές για τον Διαμαντή και τον κάθε Διαμαντή" δεν σημαίνει ότι θεωρώ σωστό να πεθαίνει κάθε τυχαίος μπάτσος.Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο "ανώνυμος" Γιάννης ότι "Αυτό που μας ξεχωρίζει από την πλειοψηφία των μπάτσων είναι μια πιο ανθρώπινη νοοτροπία και συμπεριφορά".

Δυο παρατηρήσεις όμως για την astrodomine : Προφανώς και ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν τα ΜΑΤ,τα ΥΜΕΤ και τα ΕΚΑΜ.Δεν τίθεται θεμα συζήτησης.

Επίσης αυτό που είπες για τα επαγγέλματα("Άλλωστε με τη λογική αυτή των διακρίσεων ανάμεσα στα επαγγέλματα κάποιος μαλάκας θα μπορούσε να πει για την Κούνεβα "σιγά μια καθαρίστρια ήταν τι πήγε να μπλέξει με το συνδικαλισμό, να φάει τα μούτρα της?") ήταν άτοπο.Φυσικά και δεν κάνω διακρίσεις στα επαγγέλματα.
Αλλά υπάρχουν τα επαγγέλματα και υπάρχουν και οι μπάτσοι[και οι στρατιωτικοί] :-) Δεν θεωρώ επάγγελμα το να είσαι μπάτσος όπως δεν θεωρώ επάγγελμα το να είσαι πουτάνα.Οι τελευταίες για μένα επιτελούν λειτούργημα και αποσυμφορούν τις καταπιεσμένες ορμές τόοοσων ανθρώπων,ενώ οι μπάτσοι αποτελούν τον στυλοβάτη του συστήματος...Ναι,εντάξει,με την ουτοπική έννοια,οι αστυνομικοί μας φυλάνε, είναι ευγενικοί απέναντι στον πολίτη κτλ κτλ. Πόσοι είναι αυτοί....?Γι'αυτό και το σχόλιο του lingua franca ότι "ίσως αυτό το παιδί να ήταν εκείνος που θα έκανε τη διαφορά" δεν θα έλεγα ότι με βρίσκει σύμφωνο.Πρώτον είναι λάθος γραμμένο γιατί ο Διαμαντής ζει και θα ζήσει(μάλλον) οπότε μπορεί να και να αλλάξει την ΕΛ.ΑΣ στο μέλλον.Αλλά στατιστικά και ρεαλιστικά να το πάρουμε,η ΕΛ.ΑΣ. όχι απλά δεν έχει βελτιωθεί τόσα χρόνια,αλλά εντείνει την καταστολή και τον οπλισμό της..Τι να κάνει ένας ειδικος φρουρός.Άσε που το παλικάρι για να έχει πάει στο σώμα των ειδ. φρουρών κατα 99% δεν πιστεύει στην έννοια του ιδανικού αστυνομικού που ανέφερα παραπάνω...

Εν τέλει,δεν υποστηρίζω την τυφλή βία,απλά είπα έμμεσα και το πιστεύω,ότι όταν τόσα χρόνια συνεχίζονται τα "μεμονωμένα" περιστατικά δολοφονιών και ξυλοδαρμών αδιακρίτως,είναι λογικό λοιπόν και κάποιες αντιδράσεις(είτε λέγονται Επ.Αγώνας,είτε Γιώργος,είτε κουκουλοφόρος) να εχουν στόχους κάποιους ανθρώπους που απλά είναι μέλη της αστυνομίας ή του δικαστικού σώματος κτλ..Το αν είναι σωστό αυτό και ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια επιλογής "στόχων" αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα.Πάντως δεν καταδικάζω αυτή τη μορφή βίας(όπως έτρεξε να πει ο ΣΥΡΡΙΖΑ) αλλά όυτε όμως και την επικροτώ.Το σημαντικό είναι με βάση και αφορμή τέτοιες ενέργειες να συζητάμε,όπως κάνουμε τώρα :-)

Ανώνυμος είπε...

100 χρόνια Επιθεώρηση
Από τις αδερφές Καλουτά στους αδερφούς Καρατζαφέρη

«Οι καλύτερες παραστάσεις που έχω δει παίχτηκαν εκτός σκηνής.»
Μπάιρον Ντίκινς, Αμερικανός θεατρολόγος

Ποιος είπε ότι η επιθεώρηση παρακμάζει; Όσο υπάρχουν άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των σπουδαίων Ελλήνων κωμικών, αυτό το κατεξοχήν ελληνικό θεατρικό είδος δεν κινδυνεύει. Τι κι αν στις μέρες μας το ενδιαφέρον μετακυλίεται από το θεατρικό σανίδι στο φυσικό ντεκόρ της αληθινής ζωής; Μήπως δεν είναι όλος ο κόσμος μια τεράστια σκηνή;
Όχι μόνο τεράστια, αλλά και ανθεκτική. Όσο μεγαλύτερο το κοινό, τόσο υψηλότερος ο βαθμός σφυρηλάτησης της ανοχής του. Το μεταμοντέρνο ηλεκτρονικό «σανίδι» αντέχει στις πιο ακραίες καταπονήσεις. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να φιλοξενεί περιχαρώς τις καφενορητορικές ακροβασίες του ευτραφούς καρατερίστα της πολιτικής;
Γιώργος Καρατζαφέρης: ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ στο (εσωτερικό) διπλό των ασφαλιτών… επιτέλους δικαιώνεται! Από πεντάπαχος μπακαλόγατος στο σούπερ μάρκετ της δεξιάς παράταξης –στο τμήμα με τις εθνικιστικές μπεμπελάκ και τις νεοναζιστικές κρεμούλες-, μεταμορφώθηκε, εν μία νυκτί, σε αυτοσχέδιο ηγέτη του εθνικοσουρεαλισμού. Βασικός και αναντικατάστατος πλέον στο μουντιάλ της τηλοψίας, μοιράζει το παιχνίδι κατά το δοκούν. Στην αριστερή άκρη η μπάλα για τα κοινωνικά ζητήματα, στη δεξιά όποτε θίγονται εθνικά θέματα. Ικανός να εμφανιστεί από αριστερός εξτρέμ μέχρι δεξιός αμυντικός, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα.
Ωστόσο, όπως κάθε λουστραρισμένο δεκάρι, η εν λόγω βασιλική γλάστρα των πάνελ χρειάζεται έναν αφανή ήρωα για τις βρώμικες δουλειές. Αγαθή πρόνοια εδέησε ώστε ο πολυτιμότερος συμπαίκτης του Χοντρού Γιώργου Καρατζαφέρη να είναι ο Λιγνός Σπύρος Καρατζαφέρης. Τούτο το αδελφικό δίδυμο κόβει και ράβει το λασπώδες τερέν της (πλαστής) επικαιρότητας σε επικαλυπτόμενες λωρίδες. Αυτοδημιούργητο παιδί της Εκκλησίας ο ένας, σκληρός παπαδοφάγος ο άλλος. Επίτιμο μέλος παραεκκλησιαστικών οργανώσεων ο ένας, οργίλος κράχτης των ομοφυλόφιλων μητροπολιτών ο άλλος. Νεανίζων εθνικιστής ο ένας, προοδευτικός ηθικολόγος ο άλλος. Ψηφοθήρας της Δεξιάς ο Χοντρός, κεντρώος ρεπόρτερ ο Λιγνός.
Χοντρός – Λιγνός λοιπόν! Χρόνια και χρόνια λυμαίνονται –με τα ίδια και τα ίδια κόλπα, τις ίδιες αλληλοαβάντες, τις ίδιες χονδροειδείς μπαρούφες- τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την κοινωνία. Δεκαετίες ολόκληρες αλλάζουν πάσες με κλειστά μάτια, παίζουν κορόιδο τη λογική και την αισθητική, περιγελούν τα κορόιδα. Ο βαθυστόμαχος κονφερασιέ της εθνικοφροσύνης κανακεύει τις ταπεινότερες ιδεοληψίες του ημιμαθούς ποιμνίου, ενώ ο ξερακιανός αναρθρογράφος στουμπώνει την πείνα της πλέμπας για κουτσομπολιό. Αχώριστη και ομοούσια τριάδα (ο Χοντρός πιάνεται για δύο…) στον δυσώδη βούρκο της υστερόβουλης σπέκουλας και του φτηνού εντυπωσιασμού.
Χοντρός – Λιγνός: Υπερπρωταθλητές στις κωλοτούμπες. Στοργικές θεραπαινίδες της απλοϊκότητας του κοσμάκη. Εικονικοί αντίπαλοι στην υποτραπέζια αντισφαίριση, με μπαλάκι τα συμφέροντά τους και φιλέ την παραπληροφόρηση.
Χοντρός – Λιγνός. Μια ζωή (στημένοι) αγώνες κατς εναντίον (χάρτινων) θεριών. Μάχονται τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά ξημεροβραδιάζονται στα (τηλεοπτικά) ενυδρεία τους. Μέμφονται τους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλά συναλλάσσονται ασμένως με πάσης φύσεως κομματάρχες, αυλικούς, «εξ απορρήτων», κομπιναδόρους παλαιάς και νέας κοπής και της παράγκας το κάγκελο. Διαρρηγνύουν τα (σινιέ) ιμάτιά τους για τα δημοκρατικά δικαιώματα, αγκαλιά με βασιλόφρονες, χουντικούς, παλαίμαχους βασανιστές, νεόκοπους ναζιστές και λοιπούς ημίτρελους σπυριάρηδες. Συμπονούν τον αναξιοπαθούντα λαουτζίκο ευρισκόμενοι διαρκώς μεταξύ Λονδίνου, Βρυξελλών, Εκάλης, Πολιτείας, μέσα στις βιλάρες, στις αμαξάρες, στις σκαφάρες και στις υπερπολυτελείς παπάρες τους.
Κατακεραυνώνουν τους Αμερικανούς σερίφηδες του πλανήτη. Ποιοι; Μα αυτοί που σπεύδουν ως άριστα εκπαιδευμένα ταχυδρομικά παπαγαλάκια να μεταφέρουν στην ημεδαπή όλα τα αμερικανόπνευστα σενάρια, λέξη προς λέξη. Κατόπιν, μόλις κατακάθεται ο κουρνιαχτός της στεντόρειας προπαγάνδας, αποσύρονται στα παρασκήνια, αλλάζουν βιαστικά κι επανέρχονται φτερουγίζοντας σαν αδούλωτοι αετοί της ελληνορθοδοξίας. Από μελιστάλαχτες σοπράνο της CIA, εκρηκτικοί τενόροι του γιαλαντζί αντιαμερικανισμού.
Κορυφαία περίοδος στην μακρά τσιρκοδρομία των δύο αχώριστων σαλτιμπάγκων, το καλοκαίρι του 2002. Τότε που, μες στην τούρλα της (τεχνητής) τρομοϋστερίας, συμπλήρωσαν δεκάδες φορές τα (άξια) ένσημα μαριονέτας στο θλιβερό κουκλοθέατρο των τηλεπαραθύρων, γαβγίζοντας ακατάσχετες συκοφαντίες εις βάρος του, υποδειχθέντος από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, «αρχηγού της 17Ν». Τις ημέρες προ της -προαναγγελθείσας- σύλληψης Γιωτόπουλου, ο Χοντρός τσίριζε «σε αποκλειστικότητα» το όνομά του, με το γλιτσερό μειδίαμα του δαιμόνιου ερανιστή απόρρητων πληροφοριών. Από κοντά και ο Λιγνός αδερφικός του δορυφόρος, ιδανικό συμπλήρωμα στην προχειρογυρισμένη αστυνομική ταινία της φάπας που μας πλασάρανε σαν υπερπαραγωγή.
Αδερφοί Καρατζαφέρη: Γιγάντια σαπρόφυτα στο έλος της τηλεοπτικής αποχαύνωσης. Γραφικές φιγούρες λαμόγιων για επιθεώρηση. Αυτοδίκαιοι επίγονοι των αδερφών Καλουτά. Δοξάστε τους!

(αριθμός λέξεων: 666)

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι εύστοχο να συγκρίνουμε τη περίπτωση του Αλέξη με την επίθεση κατά του Διαμαντη (που όντως είναι ΜΑΤατζής).
Η αστυνομία είναι ένα σώμα του κράτους, που στρατολογείται,εκπεδεύεται κλπ,
επομένως η ενέργεια κάθε αστυνομικού τη βαραίνει στο σύνολο της.
Όλη η υπόλοιπη κοινωνία δεν είναι ενιαία, επομένως η πράξη ενός δε βαραίνει όλους εμάς που συλλάβανε και που γενικά εναντιώνονται τα μουνόπανα.

Από κει και πέρα προφανώς δεν είμαι υπέρ του να σκοτώνεις άνθρωπο , αλλα από τη στιγμή που έγινε η επίθεση από κάποιους ΧΕΣΤΗΚΑ αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει ο μπάτσος. Ετσι κ αλλιώς δε πρόκειται να προσφέρει τπτ χρήσιμο, μια ζωή ΜΑΤατζης θα είναι και θα γουστάρει να πετάει χημικά, να χτυπάει με το γκλομπ κοπέλες και να συλλαμβάνει όποιον βρίσκει. Χρειάζεται η κοινωνία μας ένα τέτοιο άθρωπο? Δε νομίζω...

Και επειδή θα βγουν κάποιοι να πουν ότι δεν είναι όλοι οι μπάτσοι ίδιοι κλπ, εγώ πιστεύω πως στα ΜΑΤ, ειδικούς φρουρούς κλπ το 99% είναι μουνόπανα και το διαπιστώνεις ξεκάθαρα από το τρόπο που μας έπιασαν. Είχαν εντολή να φέρουν κόσμο στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων και αυτοί μας έβρισαν, μας χτύπησαν, μας πέρασαν χειροπέδες απο μόνοι τους.

ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ
(ντάξει δε το εννοούμε κιόλας :-p)

C.C.

E l i t i s είπε...

@ C.C. : (viazomai oligon opote 8a grapsw se greeklish an kai eimai kata se auto)

Dike mou symfwnw sxedon apolyta..eipes peripou oti eipa parapanw me diaforetika logia. Eidika autes oi protaseis
"δεν είμαι υπέρ του να σκοτώνεις άνθρωπο , αλλα από τη στιγμή που έγινε η επίθεση από κάποιους ΧΕΣΤΗΚΑ αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει ο μπάτσος. Ετσι κ αλλιώς δε πρόκειται να προσφέρει τπτ χρήσιμο, μια ζωή ΜΑΤατζης θα είναι και θα γουστάρει να πετάει χημικά, να χτυπάει με το γκλομπ κοπέλες και να συλλαμβάνει όποιον βρίσκει. Χρειάζεται η κοινωνία μας ένα τέτοιο άθρωπο? Δε νομίζω..." me vriskoun sxedon apolyta symfwno.

p.s. : mou aresei h mousiki, gi auto kai paizw kai troboni , kai ka8ws ta matia sou koitw to syban mou 8olwnei ....
BATSOI GOUROUNIA DOLOFONOI

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είναι παράνομο να πίνει κάποιος μύπρα στα Εξάρχεια,έπρεπε να αισ8άνεστε ντροπή.
Που να πίνατε δηλαδή και κανα ουζάκι.Θα υπήρχε περίπτωση να ξανα ενταξουν την θανατική ποινή για πάρτη σας και μόνο.Εις οιωνός άριστος αμύνεσθε περι πάρτης.

Σχετικά με τον Διαμαντή,ντάξει δεν φταέι και αυτός σε τίποτα που το 99,9999 περιοδικό είναι εκφυλοι αστυνομικοί αλλά αυτά είναι τα ρίσκα της δουλειάς.Δεν νομίζω κανείς να του το επέβαλε.Πραγματικά δεν μπορω να πα΄ρω 8έση.Δεν το έχω σκεφτεί το θέμα και δεν θέλω να μιλάω πριν σκεφτώ.


Απλά όταν γυρνάω στους δρόμους,,όποτε γυρνάω,κάτι ξέρω και λέω γαμώ την κοινωνία μου.

alexandra είπε...

Διαφωνω με τη φωτογραφια!ειναι απαραδεκτη!Αν και εχω δει σε αλλα ιστολογια ακομα χειροτερες..(συνθημα σε τοιχο:Διαμαντη αιντε ψωφα(Α))
Θετω καποιες κουβεντες που διαβασα,ακουσα απο διαφορους μετα τη δολοφονια του Αλεξανδρου "ενας αναρχικος ηταν,δεν ηταν παιδι"(!).Και αντιπαραθετω κουβεντες μετα το χτυπημα του Διαμαντη,οπως "ενας μπατσος ειναι,οχι απλα παιδι".Μοιαζουν αρκετα δεν νομιζεις?ΓΑΜΩ τις ταμπελες σας!
Ξανακοιταζω τη φωτογραφια που εχεις αναρτησει,προσεχω τις λεξεις που ειναι γραμμενες με κοκκινο χρωμα.."Ο Αλεξης ΗΤΑΝ.." "ο Διαμαντης ΕΙΝΑΙ..".Ναι εδω υπαρχει τεραστια διαφορα.Ο πρωτος ειναι νεκρος,ο αλλος ζωντανος.
Σε καμια περιπτωση(προφανως) δεν τα συγκινω!Για τον παραπανω λογο ομως και μονο!Θανατος στον Κορκονεα,ναι!Αλλα οχι στον καθε μπατσο που ειναι 21 χρονων σαν αντιποινο!(και ας ζυγιζουν τοσο τα αρχιδια σου!)
ΓΑΜΩ τους φασιστες της χρυσης αυγης!ΓΑΜΩ ομως και τους κοκκινομαυρους φασιστες!Ετσι δεν διαφερουμε και πολυ,ειμαστε απλα απτην αλλη πλευρα.Σε ενα φανταστικο κυκλο οι δυο πλευρες αυτες εφαπτονται.Δεν διακρινω καμια διαφορα στους φασιστες και στους αναρχικους οταν βλεπω τετοιες συμπεριφορες.Και μ'αυτον ακριβως τον τροπο συντηρεις το συστημα,αυτους ακριβως θελει,τους φανατισμενους Α και τους φανατισμενους Β.Για να δικαιολογει και το εργο της ελ.ας.
Το θεμα ειναι ποσο ανωτερο μπορει να ειναι το μυαλο...!Αλληλεγγυη και στο χτυπημενο μπατσο θα πω.Και νομιζω οτι αυτο θα τους εξοργιζε και θα τους αποσιωπουσε συναμα!
Αλληλεγγυη στους ανθρωπους γαμωτο...