||| ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ |||


ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ : στο αριστερό μέρος υπάρχουν αρχειοθετημένα σε θεματικές ενότητες τα παλιότερα κείμενα(με χρονολογική σειρά).Επίσης οι προσθήκες,οι εμπνεύσεις και τα καινούργια κείμενα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας άναρχης,παντελώς αποσπασματικής και άτακτης δημιουργικής διαδικασίας. Όλα αυτά συνεπάγονται την,χρονικά ασύμβατη με κάθε λογικό προσδιορισμό,δημοσίευση καινούργιων κειμένων σε ότι έχει να κάνει με το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον.Αυτά.




Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

@@ism , like surrealism , vol. sqrt(life^2)


Καποτε υπηρξα φρακταλοποιος μεγας και τρανος.Μα σαν ο ηλιος ελαχε ετρεχα να κρυφτω....Για συναπτη και απροσδιοριστα επαναληψιμη φορα δεν θα βαλω τονους.Τα εχουμε ξαναπει αυτα πολλακις,μην επαναλαμβανομαστε.




Λοιπον,για να εξηγουμαστε μια και καλη.Το χαος ειναι μια απολυτα ερωτευσιμη εννοια για μενα,πανω κατω,δεξια αριστερα,ολοι το ξερουμε αυτο.Το θεμα ειναι οτι δεν εχει νοημα συνεχως να αναλωνομαστε στην ιδια ερωτευσιμοτητα[(sic) τι μαγκας (κλεινει η αγκυλη)] .


Το ουσιωδες ειναι να κοιταξουμε παραπερα,περα απο ουτοπιες και μικροτητες.Περα απο μικροαστικες μαλακιες,απο ταξιδια στο και καλα και στο πουθενα...Ποιος το γαμαει το βερολινο,το αμστερνταμ και το λονδινο...Ολα αυτα τα και καλα μου ακουγονται μαλακιες...Προφανως και τα ταξιδια(και τα ξιδια) ειναι γαματα αλλα αυτο το και καλα “ναι πηγα εκει και ηταν τελεια”,”πωπω πηγες Αμστερνταμ????ουαου” με κανουν να ξερναω..Η πραγματικη ζωη ειναι εδω,παντου και πουθενα και τουναντιον(ειδες μαθαινεις και καμια εξεζητημενη λεξη εδω,κατι ειναι κ αυτο μπροστα στο μηδενικο,γενικο νοημα).



Αυτο για το οποιο πρεπει να παλεψουμε ειναι η ελευθερια μας.Η εσωτερικη πανω απ'ολα ρε γαμωτο.Γεννηθηκαμε ελευθεροι και θα πεθανουμε ελευθεροι.Οπως ειπε και ενας αγγλος,φιλος αναρχοαυτονομοειρηνιστης καλος “καθε ενας απο εμας ειναι ενα παραδειγμα του εαυτου μας που δεν υπηρξε και δεν θα ξαναυπαρξει ποτε”...Για σκεφτειτε το λιγο..Δεν ειναι μαγικο;Και ομως ειναι αληθινο.




Δεν θα παλεψω να συλλογισω τον νου με συστημα.Αλλωστε γι αυτο εχω κατηγορηθει πολλες φορες και δεν θα υποπεσω στο ιδιο λαθος.Απλα θα χωσω δυο “ξ” και ενα “ρ” .Οπου βγαλει και στ αρχιδια μας(πλεον ειναι εκφραση και για τα 2 φυλα,με συγχωρειτε ομορφες κυριες μου,φιλακια).



ξ νουμερο 1

ξ νουμερο 2

ρ (ετσι απλα)


1 σχόλιο:

gataka@@@ είπε...

μονο ενα πραγμα θελω να σχολιασω..καποτε ειχα ακουσει το ακολουθο ομορφο και σκεφτηκα πως πρεπει να συμπληρωσω.

"..ο ανθρωπος δε γεννιεται ελευθερος, γεννιεται για να ελευθερωθει.."

την ελευθερια λοιπον οπως και τη ζωη σου την κατακτας εσυ..αν και δε πρεπει να υπερβαλλουμε με τον ορο ελευθερια..την πολλη ελευθερια ,οπως και την αληθεια, δε μπορει κανενας να την αντεξει για πολυ.ειμαστε ελευθεροι στα πλαισια που μπορουμε.δε μπορεις να κοιταζεις τον ηλιο καταματα χωρις να καεις.και η ζωη οντως ειναι εδω αλλα ειναι κ εκει,στα μεγαλα στα μικρα,στα βερολινα και στα λονδινα. και συ που μπορεις τρεξε να τη βρεις,αφησε το δικο σου στιγμα,κανε με το περασμα,το λογο,τη σκεψη σου το κοσμο εστω και στο απειροελαχιστο διαφορετικο και τοτε θα χουν να λενε ''τι μαγκασ''!

με περισσεια εκτιμηση :)